Pedicure

Een goed verzorgde en onderhouden voet is erg belangrijk. Door regelmatig je voeten goed te laten behandelen voorkom je problemen. Naast een goede behandeling kun je ook kiezen voor gerichte behandelingen zoals voor een ingegroeide teennagel, likdoorn of meer.

Ingroeiende nagel

Een ingroeiende nagel is een zeer pijnlijke aandoening, dat echter goed te behandelen is. Wij zullen de nagel zo behandelen dat de pijn binnen een paar dagen volledig verdwijnt. Dit doen wij door de nagel te vijlen, om het vervolgens drukvrij te leggen.

Eelt

Het eelt verwijderen doen wij met de nieuwste technologie, de zo geheten ‘omnicut`. Dit is een mechanisch handstuk, om eelt op een veilige en doeltreffende manier te verwijderen. Er zijn kleine mesjes op geplaatst, die het eelt snijden. Het is zeer veilig en er kunnen geen verwondingen gemaakt worden.

Likdoorns

Een likdoorn is niets anders dan een eelt pit. Het is een pijnlijke aandoening, zeker als je het aanraakt. Om het te verwijderen, gebruiken wij een speciale techniek, namelijk een handstuk met zeer hoog toerental. Op deze manier kunnen we, zonder druk uit te oefenen, de likdoorn pijnloos en in zijn geheel verwijderen.

Gelcolor

De nieuwst trend op het gebied van cosmetische voetverzorging is gelcolor.
We vijlen de nagel mooi in model en brengen dan een lang houdende gel aan. Het geeft een heel verzorgd uiterlijk en is ideaal voor vakanties!

Pedicure

Normale behandeling € 40,00
Normale behandeling met gelcolor € 70,00
Likdoorn verwijderen € 15,00
Nagels lakken met gewone lak € 12,50